Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchynské linky
Vyhodna cena za kvalitnu kuchynsku linku
- Výhodou tejto kuchynskej linky je, že sa dodáva spolu s pracovnou doskou
- Kvalita je priemerná, podľa priloženého návodu sa skrinky ťažko skladajú. Zásuvky by mali disponovať systémom tlmeného zatvárania,namiesto toho sa zatvárajú hlučne a dvierka na zásuvke odstávajú. Skrinky majú rôznu hĺbku a priložené pánty sú rôzne, niektoré ani nemajú funkciu tlmeného zatvárania, resp.nefungujú tak, ako je to prezentované na videu. K digestorovej skrinke je iba jeden plynový piest.
Nemozem hodnotit produkt ked ho este nemam.
- Pri montáži zistené nedostatky - nekvalitný materiál, súčiastky chýbajú, dvierka nedoliehaju. Jednoducho zlé
Neodporúčam kupovať
Nie somnou moc spokojná. Pri montáži kuchyne nesedia dvierka. Kuchyňa sa ťažko skladala nič na nej poriadne nesedi. Som sklamaná.
- Jednoduchá montáž
výrobok adekvátny cene
Cena zodpoveda kvalite, pekna kuchynska linka
celkem jednoduché skládání, cena odpovídá kvalitě
Dobry den. Dna 4.3.2020 nam bola dodana kuchynska linka Rea Alfa ZZ1 250cm biela. Pri montazi uchytky na dvierkach hornej skrinky sa vylupilo z materialu vrchnej upravy. Poprosim dodat druhe dvierka na skrinku KHO-40-57 rozmer 566x396x16 kod dvierok DPO-40-57. Prosim info, ci je mozne dodat uvedene dvierka. Dakujem. Lubica Valkova, Riečna 14/B, 97101 Prievidza, 0911918144.
- Opracovanie materiálu
Spĺňa predstavy, cena zodpovedá i kvalite
V podstate jedina ktora sa mi rozmerovo aj zostavou hodila.Skladanie je bezproblémové všetko pasovalo aj bez prispôsobovania
- Do garsónky akurát
super
Kuchynská linka nora 240
Pridané: 16. januára 2020
(naposledy upravené 16. januára 2020)
Zakúpený v Najlacnejší nábytok
Nevýhoda, tovar je dodaný v demonte.
- Výborná cena a dobrá kvalita, vkusná kuchynská linka
- Paci sa mi biela
- Nemusela som behať po obchodoch
spokojny
Kuchynská linka JANA 120
Pridané: 5. decembra 2019
(naposledy upravené 5. decembra 2019)
Zakúpený v Najlacnejší nábytok
- cena + vzhľad
Zobrazujem 101 - 120 zo 319 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...16 Ďalšie »