Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchynské linky
veľmi spokojná
regal bol vypredany
- Za lacné peniaze pomerne slušná muzika.
- Má šuflíky, pekne vyzerá a pre novomanželov je to fajný štart.
- Šuflíky nesedia tak pekne ako by mohli.
- Nebola k tomu dodaná žiadna závesná lišta (uchytenie na stenu sme si museli riešiť úplne sami).
- V niektorých strinkách (najmä v poddrezovej a tej širokej) by sa zišlo viac poličiek (napr. pod drezom nie je ani jedna).
Pekný výrobok, demont, kompletizácia celkom zábavka, zvádne to i laik, no chce to trochu času a trpezlivosti.
- Kuchynská linka je v poriadku, problém je len v tom, že zlikvidujete starú linku a ostanete v nemom úžase tie nerovnosti, ktoré boli zakryté linkou. Nehovoriac o tom čo všetko bolo za linkou.
- zlá montáž
- žiadna výhoda
slabá kvalita, dodaná s jednou skrinkou v zlom farebnom prevedení....
- kvalitný materiál
- Drez sifon
- neviem o nevýhodách , len tolko , že mi ešte nebol doručený
Výborná komunikácia a dodacia doba. Ďakujem.
- Skutečně levná kuchyňská linka
- Pokud vám nevadí dělená kuchyňská deska, jedna bíla s tečkami je součástí balení
- Dostatečné množství šroubků
- Pro všechny šroubky byly díry předvrtány
- Příliš krátká klička pro šroubování šestihranných
- V balení nejsou hmoždinky ani šrouby do zdi, odhaduji, že potřebné budou nejméně 8x65 (16 ks)
- Linka nemá nastavitelné nožičky, na nerovné podlaze ji bude nutné podkládat
- Sem tam nějaké desce chybí až 2 mm, aby bylo vše dokonalé
- Chaotický návod, zejména pokud jde o nejasný popis použitých šroubů a vrtů
- Pekne dvierka
- Kvalita drevotriesky
- Rozmery kazdej skrinky su o 0.5 cm vacsie, to znamena ze vo vysledku sa linka nevojde
Nie som s nou spokojny, budem muesiet sekat do steny
- Ešte ju nemáme!!!!
Ešte nám neprišla!!!
- Jednoduchá, malá linka, vhodná na chalupu.
- Výhodna cena
- Cena zodpovedá kvalite
- vzhľad
Má to veľké kontajnery na hrnce.
Nemusím sa strkať do skrine, pohodlne si vytiahnem kontajner a mám celú plochu pred sebou. Kvalita a materiál je na vyššej úrovni ako som očakávala, aj stolár ohodnotil, že je dosť kvalitná najmä opracovanie hrán. Poskladala som s dvoch setov jednu veľkú kuchyňu.
Odporúčam ju používateľom, ktorí majú rád eleganciu.
som velmi spokojna
Polsky malo kvalitny produkt zodpovedajuci cene
Zobrazujem 81 - 100 zo 319 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...16 Ďalšie »