Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchynské linky

Kuchynská linka Casarredo Provence 240 cm

Kuchynská linka Casarredo Provence 240 cm

Pridané: 3. júla 2019

Odporúča produkt

Kuch. linka velmi pekná, splnila naše očakávanie,mohlo byť viacej políc do skriniek

Kuchynská linka JUNONA LINE 240

Kuchynská linka JUNONA LINE 240

Overený zákazník Black Red White Overený zákazník

Pridané: 4. júna 2019

Zakúpený v Black Red White

Odporúča produkt
  • výborná cena v pomere s kvalitou

Kuchynská linka IRMA

Kuchynská linka IRMA

Overený zákazník ASKO NÁBYTOK Overený zákazník

Pridané: 3. júna 2019

Zakúpený v ASKO NÁBYTOK

Odporúča produkt
  • V montážnom návode mi chýbali rozmery jednotlivých skriniek a aj ich komponentov.Montáž by bola vykonaná rýchlejšie a nemuselo by sa dohľadávať ktoré časti ku ktorým skrinkám patria.

Kuchynská linka junona line 230

Kuchynská linka junona line 230

Overený zákazník Black Red White Overený zákazník

Pridané: 2. júna 2019

Zakúpený v Black Red White

Odporúča produkt
  • Dočasná linka za priemernú cenu
  • žiadné

Kuchynská linka BRW Junona line 240 cm

Kuchynská linka BRW Junona line 240 cm

Pridané: 31. mája 2019

Odporúča produkt
  • vhodná pre menšiu kuchyňu, vyzerá super s modernými spotrebičmi
  • veľmi jemný tenký materiál

Kuchynská linka Donald 180 cm

Kuchynská linka Kondela Fabiana 240 cm

Pridané: 23. mája 2019

Neodporúča produkt

Lacný poľský šmejd:
-chýbajúce diery (potreba dovŕtavať)
-polovica pántov na dvierkach je nefunkčných
-idiotsky riešená zadná strana skriniek kde bočné dosky pretŕčajú cez zadnú - zložitá montáž na stenu

Proste odfláknutý polotovar kde polovicu vecí musíte opraviť a dokúpiť. Vyhýbať sa oblúkom.

Kuchynská linka MELA malá 180 cm

Kuchynská linka MELA malá 180 cm

Overený zákazník Najlacnejší nábytok Overený zákazník

Pridané: 8. mája 2019

Zakúpený v Najlacnejší nábytok

Odporúča produkt

Je naozaj malá, šikovná do garzónky. Ibaže sa na ňu nehodí celoplošný dres. Ten som bez problémov vrátila.

Kuchynská linka EXT Platinum E

• kvalitne kovania
  • Chyby lakovania
  • Nie celkom domyslene detaily
  • nikšia kvalita materialov

Dana zostava ma uputala možnostou si variabilne zaplnit prietor tak ako potrebujem v sektorovom štýle.Problematicky bol hlavne vyber farieb nakolko nazvy farieb nie su celkom štandarte a mierne sa lišia o par tonov. Ale napr odtien LAVA sa dost liši od toho šo vidite na monitore v podstate je to siva aj ked som očakaval vyrazne do čierna.Je moznost aj navštivit eshop kde maju vzorkovnik aj ked to oficialne nedoporučju a trochu sa tomu brania.
Napriek tomu je dost naročne si sam zo sektoru vyskladat linku.Obvzlašt je problem pri rohovej linke. Treba ratat že prac doska je presaena oproti skrinkam o 80mm.Rovnako treba upravovat zadne steny dolnych striniek koli vyduchom pre varne dosky.Pripadne aj mentit doska ya alu profily aby sa tam varna doska vmestila.Obdobne može bit problem pri večšom dreze.
Mnou nakonfigurovanya zostava mala hrubku stien 18mm.Kvalita drevotriesky taka stredna trieda , postačujuca. Davat pozor na drevene koliky ak nejdu lahko može sa vyštiepit dyha.Dyha pomerne odolna , nevylamovala sa , zniesla aj hrubšie zaochadzanie. Hoc sa v navodoch zakazuje použivat utahovačku či aku skrutkovač bez nich to nenata šancu poskladat.Treba však snimi opatrne a čim slabši tym lepší. je tam neskutočne vela skrutkovania , skrutky makke treba kvalitne bity.
Stretol som sa z chybne vyvrtanymi otvorni na šuflikoch nesedel rozostup o 20mm ( nespravne otočili diel pri vrtani).Vzajomne polohy otvorov velmi presne avšak diel od dielu posun aj 2mm avšak nijako to nemalo vplyv na vysledok montaže. Kovania Blum velmi kvalitne a dobre nastavitelne aj pre lajka , trochu problem z piestami-niekde stači jeden piest inde 2, ale určite neplati 1pant= 1 piest.
Odporučam nevrtat hned otvory pre rukovete (su y nutra predvrztane vo viacerych royostupoch) lebo nakoniec zistite že vam nesedia počty rukoveti a rozostupy.

Velmi prepracovane maju pracovne dosky hrubky , dlžky , dekory a aj opracovanie pre rohove linky.Zakupil som aj spojovacie Alu lišty ale vobec nepoužil nakolko jednotlive diely prac dosky boli perfektne narezane a opaskovane. Volil som hrubšie a nie lacne prac dosky bohužial biedna kvalita. Pri rezani otvorov pre drez a varnu dosku som zistil že kraj je vrstveny papier v strede plneny pilinami a az drevenym prachom. Na tieto plochy rezu bolo treba baniest silikon čo bolo obtiažne nakolko prech sa stale uvolnoval a žmolkoval silikon.
Dalšim problemom je že aj po pol roku použivania sa na povrch dosky stale priliepaju hrnčeky aj ked su suche. Myslim že za rovnaku cenu by som napr v OBI dostal ovela lepšiu prac dosku a dieru na drez či varnu dosku by som si tiež tam dal profi spravit.
Predne dvierka su lakovane a leskle počas montaže chranene v ochrannej folii.Lesk však nie je skleneno hladky ale zrnity (akoby kopiroval zrnitost holej drevotriesky.Z 27 lakovanych dielov však 3 kusy vykazuju defekty v podobe frkancov farby alebo nečistot pod farbou od 2do 5mm na viditelnych miestach. Samotny lesk sa velmi lahko odiera (neodiera sa farba ani škrabanec v laku ,ale ostava smuha v lesku.

Zaver -za malo penazi malo muziky.Neštastna kombinacia materialov , spracovanie celkom OK.Zdalena sa nejedna o luxusny a trvacny vyrobok ako sa na prvy pohlad zda.

Kuchynská linka POTSDAM

Overený zákazník Nábytok-Bogart.sk Overený zákazník

Pridané: 19. apríla 2019

Zakúpený v Nábytok-Bogart.sk

Odporúča produkt
  • Priateľ a cena za dobrý výrobok

Pridané: 25. marca 2019

Overený zákazník Najlacnejší nábytok Overený zákazník

Pridané: 19. marca 2019

Zakúpený v Najlacnejší nábytok

Odporúča produkt

cakam na vybavenie reklamacie,pracovnej disky ktora je znicena.

Kuchynská linka Renar Mona 180 cm

Kuchynská linka Renar Mona 180 cm

Overený zákazník nabbi Overený zákazník

Pridané: 16. marca 2019

Zakúpený v nabbi

Odporúča produkt
  • Spokojnosť páči sa mi a hlavne cena.

Kuchynská linka Halmar Viola 260 cm

Kuchynská linka Kondela Jura IA

Kuchynská linka Kondela Jura IA

Pridané: 3. marca 2019

Odporúča produkt
  • Okrem jednej krivej úchytky, ktorú sme reklamovali, no zatiaľ sa nikto neozval ako reklamácia postupuje tak ďalší problém bol s pracovnou doskou, kde bol koniec rohu dosky vyduty, našťastie sme ho schovali k drezu a tým sme problém vyriešili. Inak väčšie meškanie,ale dopredu nám aspoň o tom napísali.. V konečnom dôsledku sme s cenou aj s kuchyňou celkom spokojní.

Pridané: 12. februára 2019

Odporúča produkt
  • Tovar bol doručený do 48 hod.

Kuchynská linka MAJA 210 A Jelša americká / Vanilka

Kuchynská linka MAJA 210 A Jelša americká / Vanilka

Overený zákazník DECODOM, spol. s r.o. Overený zákazník

Pridané: 10. februára 2019

Zakúpený v DECODOM, spol. s r.o.

Odporúča produkt

Linka je pekná, škoda že v týchto nových typoch nie sú koľajničky pod policou spodnej skrinky na drevenú dosku na vaľkanie cesta, ešteže som si koľajničky na zasúvanie dosky zo starej linky odložila. Do hornej skrinky by som pridala poličku navyše, nie každý ju však potrebuje, ja áno, takže si ju doobjednávam, dúfam že príde rovnako promptne ako linka. S tovarom a dovozom som maximálne spokojná, Vďaka

Kuchynská linka LARESA 2 ZZ Kondela 2,4 m

Kuchynská linka LARESA 2 ZZ Kondela 2,4 m