Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchynské linky
- Super
- je to v peknej farbe
Opracovanie nebolo úplne stopercentné - vylúpené časti po reze.
tovar splnil očakavanie
- pekna
S kuchyňou Moreno som spokojná. Farba pekná, kuchyňa vyzerá ako na obrázku, len mám krajší obklad :P
Je krásna.
- PEKNA KUCHINA PRAKTICKA
- Bocna lista
- pekné, cenovo vyhodné, zmestia v skinkách vsetky moje kuchynské nádoby
- bolo by lepsie pracovnú dosku dodat v celkom a nie zvlást na jednotlivé skinky
- Dobra cena, pekný dizajn
Pre zákazníka, ktorý potrebuje niečo jednoduché, ako my, pre základné vybavenie kuchyne. Na miesto, kde by obyčajne bola pec, sme dali malú chladničku, perfektné vybavenie do malých priestorov, a veľmi dobre vyzerá aj na pohľad, presne, ako na obrázku..
- super
- cenovo dostupná, veľké horné skrinky, spokojnosť
- chýba polica do skrinky pod drezom a tiež zadná stena - je tam len taká úzka sololitová doska, široká cca 15cm. Trochu ostré hrany na dvierkach
- farba je v skutočnosti krajšia ako na obrázku, veľmi pekná kuchyňa
- Praktické police, kvalitne drevo, moderny dizajn
- Veľmi dobrá cena za dobrú kuchynskú linku. Výhoda je, že sa dá doobjednať viac skriniek v rovnakom dekore. Obsahuje aj pracovnú dosku na každú skrinku zvlášť a preto sa dá rozmiestniť ako chceme.
- Ako nevýhodu vnímam, že neviem ako ukotviť drez na skrinku keďže nie je tam doska, ku ktorej by sa pripevnila.
- Lacne nabytky a podla mna kvalitne
za tú cenu super kuchyňa, čo som si nevšimla je len jeden šuflík v celej kuchynskej linke.
- Vzhľadom ku kvalite veľmi dobrá cena
Zobrazujem 221 - 240 zo 319 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...16 Ďalšie »